Poți să faci bani din imaginația și pasiunile tale

este un atelier conceput special pentru elevii de liceu. Viitorul fiecăruia depinde de nivelul său de creativitate, imaginație și de ideile pe care le are, dar mai ales, pe conceptul de inovație.

 

Inovația continuă este rezultatul binemeritat al creativității, iar creativitatea este capacitatea exersată conștient de a produce idei noi, originale, utile și valoroase. Despre asta e vorba la acest atelier: cum producem idei noi, din care să putem construi inovație, valoare și succes. Învățăm despre Inovație în Business și Creativitate în Marketing și Publicitate.

 

Obiectivul principal este să ofere participanților modele, metode și instrumente de creativitate și inovație pe care să le poată exersa, adapta și aplica practic în situațiile specifice.

 

Atelierul și interacțiunile din cadrul acestuia vor da participanților oportunitatea de a își (re)descoperi și a pune în valoare imaginația, inventivitatea, umorul, libertatea de gândire, dar și empatia, capacitatea de colaborare, simplitatea, umanitatea și modestia.

 

Doru Șupeală este facilitatorul acestui workshop. El este consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork” și lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education. Crede că viitorul profesional al celor mai mulți și norocoși dintre noi va fi bogat și fericit dacă ne vom investi energia și entuziasmul în proiecte și echipe preocupate de creativitate, libertate, integritate, învățare continuă, colaborare, comunicare cinstită și inovație.