De la tine pentru tine(ri)

e un workshop interactiv destinat educatorilor, învățătorilor, profesorilor și tuturor celor care lucrează cu copii sau tineri. 

În mediul formal ne confruntăm cu diverse bariere.


Cum pandemia ne-a împins să renunțăm la rigiditate, acest workshop propune noi metode și tehnici de a capta atenția și de a menține concentrarea, de a găsi stimulii motivației și de a-i activa, de a facilita o comunicare sănătoasă și pozitivă, dar și de a preda într-un mod interactiv, prin exerciții care să-i implice direct pe elevi și să le fie utile în procesul evoluției.

 

Alexandra Sabrina Vanci vine cu o experiență bogată a scenei, dar și cu ani de zile lucrați ca lucrător de tineret și trainer pentru tinerii de la Artspot. 


În munca ei mizează pe crearea unui climat armonios pentru toate părțile implicate, aducând metodele non-formale în formal. Pentru a croi un canal de comunicare într-un limbaj comun cu tinerii e nevoie de deschidere, acceptare și înțelegere reciprocă. Nu există tineri dificili, ci oameni care nu-i înțeleg, fiindcă în spatele fiecărui comportament deviant se află un strigăt de ajutor și o durere tăcută.


Workshop-ul De la tine pentru tine(ri) invită la un APROAPE onest, lipsit de măști sociale și plin de iubire.