PROGRAM SPECTACOLE

Un tânăr. O mărturie cutremurătoare. Sinceritate brutală. 10 ani din viața crudă și parșivă a unui narcoman într-o transpunere scenică plină de acuratețe. De la un „Încearcă și tu!” la adicție e o linie foarte subțire. Pornind de la o dezvăluire fără perdea, povestea se conturează în jurul decăderii și a auto-distrugerii cauzate de consumul de droguri, pantă de pe care se prăbușesc tot mai mulți tineri.

Ziua APROAPE propune un concept nou pentru Baia Mare. Un context firesc, lipsit de formalități și sobrietate unde dialogul face casă bună cu umorul și buna dispoziție. Nume mari poposesc pe scena Teatrului Municipal pentru o zi dedicată băimărenilor preocupați de comunitate. Invitații vor răspunde întrebărilor publicului din propria experiență, din cunoștințele pe care le au, cu scopul de a aduce mai APROAPE oamenii care-și doresc vremuri frumoase. 

O punere în scenă a vieții, în care regăsirea cu protagonistul este un lait motiv, căci alege să vorbească cu onestitate despre alegeri și absența lor, despre iubire și neiubire, despre greșeli și decizii, conținând multe nuanțe și elemente autobiografice tratate cu umor și autoironie – stilul care l-a consacrat.

„The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică. Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absenta ei. E despre prietenie. E despre Dumnezeu. Sau nu. E despre toate astea și despre nimic din toate astea.

Noapte bună, mamă! 

este un spectacol axat nuanțele și interpretarea actoricească, concentrându-se pe detaliile și subtilitățile relațiilor mamă-fiică.

Vlad Massaci a dat viață unui spectacol greu de digerat, prins în teme dure și tenebrele dureroase ale vieții.

Un spectacol aproape de o confesiune, în care viețile a două femei, mamă și fiică sunt complex disecate, unde lucrurile tăinuite încep să urle, iar secretele își caută vocea

Cosmic Latte este culoarea obținută prin amestecul tuturor culorilor din univers, în proporția în care ele se găsesc pe hartă. Un spectacol al culorii și al universului, construit din 12 povești la marginea fricii și a speranțelor, alături de vulnerabilitate și de curaj nebunesc.

Cu un concept muzical si estetic vizual nou, Luiza Zan lansează anul acesta un nou proiect muzical. Cvintetul aduce pe scenă muzicieni tineri, cu o formare solidă atât în muzica clasică, precum şi în jazz. Noul concept muzical este o împletire între fusion jazz şi American folk music, R&B, bossa nova şi jazz standards, cu aluzii muzicale ce trimit la Miles Davis, Meshell Ndgeocello, Jeff Buckley, Nick Drake sau Jill Scott.