La cursurile noastre, tinerii vor face exerciții de actorie care stimulează 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐚, îmbunătățesc 𝐝𝐢𝐜𝐭̦𝐢𝐚 și 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜, ajută la o mai bună gestionare și exprimare a 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫, și multe altele, într-un mediu profesionist, atent și plăcut. Totodată, trupa devine și un mediu de socializare în care se creează legături armonioase și sănătoase, iar tinerii devin prieteni buni și în afara ei.

Cursuri Elevi

Cursuri de actorie, clasele I-IV

 

Anii de școală primară sunt ani extrem de importanți în ce privește abilitățile de comunicare și relaționare, timiditatea și curajul, devoltarea imaginației și creativității. Jocurile noastre de actorie sunt interactive, antrenante, dau încredere, implică multă comunicare și socializare, dezvoltă dorința de a avea curaj și de a te exprima liber și creativ.

 

Cursuri de actorie, clasele V-VIII

Anii de gimnaziu sunt anii tranziției de la copil spre adolescent, sunt ani în care se creează și se rup prietenii foarte rapid. În cadrul unei trupe de teatru, în care copiii muncesc cu entuziasm și cu distracției la propria lor dezvoltare, se leagă prietenii sănătoase și durabile, fiindcă procesul de lucru este creat în așa fel încât copiii să se deschidă unii față de alții și să se înțeleagă reciproc, într-un mediu sigur și supravegheat atent.

Cursuri de actorie, clasele IX-XII

Anii de liceu sunt anii în care tinerii își caută viitorul și propria voce. Sunt anii în care mediul înconjurător, anturajul și cu ce-și ocupă timpul sunt factori primordiali pentru o dezvoltare armonioasă. Cursurile noastre se bazează foarte mult pe exerciții actoricești de autocunoaștere, care împing tinerii spre întrebări despre propria persoană, lume, prieteni și viitor.

Călătoria Ta