CARAVANA
GENERAȚIA FĂRĂ DROGURI vine în orașul tău.

Campania Generația fără droguri: Copiii Noștri, Viitorul Nostru

0
Anul
0
instituții
0
ore

Campania „Generația fără droguri: Copiii Noștri, Viitorul Nostru” este gândită și structurată să ofere tinerilor, profesorilor și adulților o experiență complexă cu privire asupra abuzului de substanțe, direct de la un fost dependent de droguri.

Proiectul prezintă spectacolul „Te iubesc, SMM!”, bazat pe povestea reală a unui fost dependent de droguri. Spectacolul, de 55 de minute, se adresează atât tinerilor, cât și părinților și cadrelor didactice.

După spectacol, Răzvan Dan Dragu, protagonistul poveștii, urcă pe scenă discută deschis și sincer despre experiența sa de 10 ani cu drogurile, răspunzând la toate întrebările publicului.
Răzvan Dragu este, de 3 ani de zile, implicat în campanii antidrog, cu sute de ore la activ de discuții cu zeci de mii de tineri.

Rolul eroului dependent 10 ani de substanțe este interpretat de actorul Vali V. Popescu, ce are o bogată experiență teatrală și cinematografică și care reușește să ghideze spectatorii printr-un carusel de emoții. „Jucând” povestea cu autenticitate, nu de puține ori cei care au văzut spectacolul au crezut ca Vali este cel care a trăit cele relatate pe scenă.

Discuțiile durează maximum două ore, iar adulții pot fi rugați să părăsească sala pentru a vorbi doar cu tinerii, în funcție de situație.

Înainte de discuții, regizorul Dragoș Călin creează o atmosferă prietenoasă timp de 15 minute, în care publicul dar mai ales elevii să simtă că sunt liberi și în siguranță să pună orice întrebări au, iar la finalul evenimentului toți sunt invitați la banner pentru sesiunea de poze.

Eforturile noastre sunt să ofere un eveniment profesionist, adaptându-ne eficient la condițiile locului.

Durata întregului eveniment manifest antidrog: 2,5 ore.
Locația desfășurării: poate fi sală de teatru, casă de cultură sau un amfiteatru generos, cu public de maxim 300 de persoane.

Noi venim cu tot: lumini, sunet și aparatură de spectacol. De la voi dorim doar sală propice pentru astfel de eveniment și acces la curent electric.

Pentru ofertă de preț și alte detalii contactați:

0756934889 – Dragoș Călin
artspotbm@gmail.com

Personal, mi s-a părut cea mai bună reprezentare în ceea ce privește consumul de droguri. A fost captivant și nu mi-am pierdut atenția pe parcurs. M-a emoționat povestea bărbatului și mi-a demonstrat încă o dată cât de grea este patima drogurilor și că afectează relația cu familia și prietenii.” – elev, 16 ani

În comparație cu alte prezentări pe tema consumului de droguri, care constau într-un proiect powerpoint, unde copiii îți pierd foarte usor atenția, reprezentarea teatrală a unei povești reale mi s-a parut, sincer, cea mai bună idee, pentru că nu doar povestea în sine era captivantă, dar și modul in care a fost prezentată, reușind să țină copiii atenți până la final.” – profesor colegiu