Ateliere:

este un workshop dedicat tinerilor. E despre întâlnirile care conduc la cea mai importantă întâlnire: cea cu tine însuți. Scrisul nu e despre câteva eseuri și rezumate făcute pentru școală. 

E despre un univers al căutărilor, al întrebărilor, dar mai ales, al posibilităților. Să fii cine vrei tu să fii și să creezi povești nescrise, toate pornite din interiorul tău.

este dedicat elevilor de liceu. 

O altfel de experiență prin care vom descoperi bazele jurnalismului de calitate și ce implică, de fapt, această profesie. Vom afla despre importanța și acuratețea surselor în jurnalism, despre ce se întâmplă în spatele camerelor, câtă pregătire prealabilă implică o emisiune sau o ediție de știri. 

Poate v-ați întrebat cum reușește un jurnalist TV să îndeplinească task-urile meseriei fără erori de vorbire și cu o dicție impecabilă. 

atelier conceput de Doru Șupeală, dedicat liceenilor. Doru este consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork” și lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education.

este un atelier de improvizație teatrală, dedicat liceenilor, condus de actorul Andrei Stan. Andrei este actor la Teatrul de Nord din Satu Mare, cu o experiență de peste 12 ani în spectacolele de teatru de improvizație. 
atelier de mișcare dansantă, dedicat liceenilor, cu Roxana Fânată, Roxana este actriță și coregrafă la Teatrul de Nord din Satu Mare. În anul 2019 a fost premiată cu Premiul „Ștefan Iordache”, care este Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP. 

atelier dedicat liceenilor, creat de Silvia Guţă. Silvia a absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează de peste 17 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt Ideo Ideis sau In a Relationship.

atelierul condus de actrița Alexandra Sabrina Vanci este un atelier dedicat educatorilor, învățătorilor, profesorilor și persoanelor care au, în munca lor, tangență cu tinerii și își doresc să găsească mai ușor un limbaj comun cu ei, pentru o relație armonioasă și deschisă. Alexandra este actriță la Teatrul Municipal Baia Mare, coordonator Artspot - Baia Mare și lucrător de tineret.